In ultimii ani am observat o crestere exponentiala a metodelor de infrumusetare pentru femei. Cea mai scarboasa varianta ramane mancatul de placenta si produsele cosmetice bazate pe extracte din placenta, dar si urmatoarele 3 sunt in top.
Masca din materii fecale de privighetoare este foarte bogata in guanina, un „aminoacid” care lumineaza tenul (conform sursei, dar de fapt guanina este nucleotida nu aminoacid). Au inceput sa fie folosite din secolul 18, ma asteptam sa debuteze in China sau Japonia (Japonia in cazul asta) si costa 180 de dolari, mai mult de bublu fata de alte tipuri de masti ale aceluiasi salon de infrumusetare din New York.
Pe vremuri se consuma sange de virgina pentru a se mentine tineretea printeselor/duceselor/reginelor/etc, acum, odata cu emanciparea femeii si scaderea varstei medii de incepere a vietii sexuale, sangele de virgina a devenit din ce in ce mai greu de obtinut, iar alternativa a devenit preputul bebelusilor circumcisi. Crema care contine acest ingredient special pare sa fie mai eficienta decat cele pe baza de vitamina A sau C in prevenirea impatranirii tenului. Teoria din spatele produsului este bazata pe faptul ca acea piele contine factori de crestere, aminoacizi, colagen si alte substante care pot vitaliza tenul.
Pana acum stiam ca sperma este folosita si pentru infrumusetarea tenului (cu efecte mai mult sau mai putin subiective), recent a fost publicat un studiu care a demonstrat ca sperma contine substante anti imbatranire. Pachetelele cu sperma inghetata se vand la preturi de 400 de dolari pe luna, cam scump daca e sa-mi dau eu cu parerea… Dar de la astea pana a aparea carti de bucate exclusiv pentru sperma mi se pare un drum cam lung… Cartea costa 24,95 de dolari, iar din descrierea ei traduc primul paragraf: Pe langa ca este nutritiva, sperma are o textura minunata si proprietati deosebite pentru gatit. Asemenea vinului de calitate si branzei, gustul spermei este complex si dinamic. Obtinerea spermei nu este costisitoare si este disponibila in multe, daca nu in aproapte toate casele si in restaurante. In ciuda acestor calitati, sperma ramane neglijata ca si aliment.
Oare care va fi pasul urmator?
de cand e guanina aminoacid?
N-a fost si nici n-o sa fie niciodata 🙂
am inteles! pune si tu o ghilimea acolo
M-am conformat 🙂