Ce Optiune Mi-as Adauga La Telefon

Nu stiu cati au auzit de tehnologia Vscan, chiar daca exista deja oficial de cateva luni, eu doar acum am descoperit-o si imi place ideea.

Este vorba de un dispozitiv mobil, de mici dimensiuni (cam ca si telefoanele mobile de ultima generatie), care poate face ecografii de calitate ridicata. Pretul este undeva la 10.000 de dolari.

Chiar daca producatorii spera sa devina indispensabil medicilor, cumva similar cu stetoscopul, eu nu cred ca are sanse prea mari. Cel mai util ar fi medicilor de familie care fac vizite acasa la pacienti, dar nu imi imaginez un gastroenterolog facand ecografii abdominale in mijlocul drumului daca cineva incepe sa verse, de exemplu…

Un succes mai mare ar putea sa-l aiba cu femeile insarcinate care si-ar putea poza bebelusul mai des in viata intrauterina.

Daca as avea de ales intre a castiga (de cumparat sigur nu-mi cumpar curand) un telefon cu cristale Swarovski sau un telefon care are implementata o functie de ecografie ca si la gadgetul de mai sus… cu siguranta as alege ecografia 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.