Celule Stem din Sangele Menstrual

Ultima sursa de celule stem descoperita este sangele menstrual. In culturile de laborator, aceste celule au avut un ritm de diviziune mai scazut decat celulele stem embrionare, dar mai ridicat decat celulele stem din maduva osoasa.

4 raspunsuri

  1. szabacsi romica

    se poate trata sau cel putin stopa evolutiia screlozei multiple in placi cu celulele stem ?

  2. se poate trata si un copil de 7ani de diabet dependent de insulina,qm se poate face operataia asta cu transplant?

  3. Am un nepot care a facut diabet tip 1, isulinodep. de 3 ani(acum el are 6 ani). Din ce am citi s-ar putea incerca, acum sau mai tarziu, un transplant cu celule stem daca mama lui ar naste inca un copil si s-ar recolta celulule stem de la mama. Credeti ca acestea ar putea fi compatibile cu copilul cu diabet?
    Va multumesc

  4. perijoc gheorghe

    cit costa tratament cu celule stem la o fata de 17 ani si unde se poate efectua

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.