Cerc De Oncologie

Din mail citire…

Stimati colegi,

Va anuntam ca in data de 13 octombrie 2008 (luni) va avea loc prima intalnire a cercului studentesc de oncologie in anul universitar 2008/2009. Sedinta va incepe la ora 19:00 in amfiteatrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” care se situeaza la etajul I.

Sunt asteptati toti studentii pasionati de oncologie (indiferent de anul de studiu) in special cei care vor sa-si pregateasca lucrarile de diploma la catedra de Oncologie-Radioterapie.

Colegii care au desfasurat vreo activitate in cadrul cercului, care s-a materializat prin participari la congrese, lucrari de diploma, articole, etc. sunt rugati sa-mi trimita un mail precizand tema studiata si titlul manifestarii stiintifice respectiv titlul lucrarii in vederea intocmirii unei baze de date cu privire la activitatea studentilor in cadrul cercului de oncologie.

Va asteptam cu drag!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.