Coca-Cola A Fost Data In Judecata

The Coca-Cola Company a fost data in judecata pentru ca produsul Vitamin Water, pe care il promoveaza ca o alternativa sanatoasa la sucurile existente pe piata, ca o metoda de preventie a bolilor cronice, articulare si oculare, nu face altceva decat sa creasca riscul de obezitate si diabet.

Vitamin Water de la Coca Cola
Vitamin Water cu diferite arome naturale

O sticla de Vitamin Water contine 33 de grame de zahar. Este o reactie oarecum logica a companiei Coca-Cola, determinata de faptul ca americanii incep sa devina din ce in ce mai constienti de riscurile pe care le pot aduce tipul asta de bauturi. Recomandarea este sa nu se caute vitamine in sucuri indulcite cu zahar…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.