Concluziile Intalnirii Cu Eugen Nicolaescu

Concluziile consemnate in procesul verbal:

– S-A SUPLIMENTAT CU 78, NUMARUL DE LOCURI AFERENTE EXAMENULUI DE REZIDENTIAT PE LOC.

– S-A CONVENIT CA PANA LA URMATOAREA DISCUTIE, PROGRAMATA PENTRU JOI, 23.10.2008, MSP IMPREUNA CU CENTRUL NATIONAL DE PERFECTIONARE IN DOMNEIUL SANITAR SA REANALIZEZE POSIBILITATEA RESUPLIMENTARII IN CONFORMITATE CU NECESITATILE DIN TERITORIU SI CAPACITATEA DE PREGATIRE, PRECUM SI CU FONDURILE BUGETARE ALOCATE, IN CONFORMITATE CU DISPOZITIILE ART. 5 DIN ORDONATA NR. 12/2008 PRIVIND ORGANIZAREA SI FINANTAREA REZIDENTIATULUI.

– CU REPREZENTANTUL ASOCIATIEI MEDICILOR REZIDENTI S-A STABILIT POSIBILITATEA PUNERII IN DISCUTIE A CRESTERILOR SALARIALE SI REANALIZAREA CATEGORIILOR DE SPORURI CARE SE ACORDA, REPREZENTANTA FIIND INVITATA LA DEZBATEREA ACTELOR NORMATIVE CARE REGLEMENTEAZA ACORDAREA SPORURILOR IN SISTEMUL SANITAR, IN VEDEREA CONSULTARII

– A CONFIRMAT DATA SUSTINERII CONCURSULUI DE REZIDENTIAT STABILITA LA INTALNIREA DIN 16 OCTOMBRIE. IN ANUL 2008, EXAMENUL DE REZIDENTIAT SE VA SUSTINE IN DATA DE 16 NOIEMBRIE.

– S-A STABILIT CA, PENTRU URMATOAREA INTALNIRE, REPREZENTANTII STUDENTILOR SA PREZINTE DOVADA MATERIALA A CALITATII DE REPREZENTANTI AI ORGANIZATIILOR PE CARE LE REPREZINTA.

– S-A STABILIT, DE ASEMENEA, CA PROTESTUL PROGRAMAT PENTRU LUNI, 20.10.2008, AUTORIZAT STUDENTILOR SI ABSOLVENTILOR DE MEDICINA, PENTRU ORA 14.00, SA SE AMANE.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.