Concurenta La UMF Cluj 2011

Comparat cu anii trecuti (2008, 2009 si 2010) situatia arata usor mai bine…

La medicina sunt 756 inscrisi pe 280 de locuri, adica 2,7 / loc, la stoma sunt 161 pe 70 de locuri, adica 2,3 / loc, iar la farma sunt 256 pe 95 de locuri bugetate, deci tot 2,7 / loc.

La Iasi sunt 934 pe 298 de locuri la medicina, deci 3,13 / loc cu o zi inainte de incheierea inscrierilor, iar la Timisoara sunt 552 pe 300 de locuri bugetate la medicina, deci 1,84 / loc. La Bucuresti si Targu Mures nu s-au afisat inca, probabil maine dupa ultima zi de inscrieri.

Nu pot sa le urez decat mult succes tuturor candidatilor in 20 iulie, cand se va desfasura examenul de admitere in toate centrele.

9 raspunsuri

 1. Liviu Moldovan

  Multumim!

  Sper ca nivelul de dificultate al subiectelor sa ramana la fel ca in anii trecuti. Ma gandesc ca nu e tocmai mare concurenta si luand in considerare notele de la simulare nu vor complica prea tare subiectele.

  Felicitari pentru licenta si speram sa iti calcam pe urme 😀

 2. stiu ca nu sunt in legatura cu tema ,dar as avea o intrebare…legat de rezidentiat 2011…:d…oare corespund grilele de pe rezitest.ro(adica 13526) cu ce o sa vina la concurs anul acesta??? multumesc!!

 3. Salut!Din experienta ta,cam ce medie trebuie sa ai ca sa te mentii/intri la buget la MG?Intreb in circumstanta in care la anul voi da admitere,eu fiind inscrisa deja la o alta fac la buget.Asadar ar trebui sa platesc taxa astronomica in primul an si eram curioasa cam cu ce medie as avea sanse sa intru la buget.Mersi si bafta!

 4. Aberante mi se par locurile pentru romi!
  Din pacate medicina nu prea mai are multe zile pe plaiurile mioritice.

 5. @ rezidentaiat 2011….dintre cei care au dat anul trecut rezidentiatul…are cineva subiectele??? cele 200 de grile??? sau unde pot gasi grilele ce s-au dat la examen, sau macar cele date la simulare? va multumesc!!!

 6. N-are nimeni subiectele .Nu se publica inainte .Nu e ca la admiterea la anumite facultati.
  Faci ce grile vrei , de preferinta alea din 2003 cu modificarile ulterioare , inveti , iar la rezi vei avea grile la prima vedere !
  Caietele de s-au dat anul/anii trecuti le gasesti la concurentii de anul/anii trecuti, pt ca ies cu ele din sala.Pe net eu nu stiu sa fie.

 7. @liana…dar din grilele de pe rezitest.ro ar fi sansa sa fie date la rezi?…

 8. Toate grilele care se dau la concursul de rezidentiat sunt la prima vedre .

 9. liana si cum iti explici un punctaj de 750 de pcte obtinut doar pe baza grilelor???

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.