Concurs de Articole din Istoria Medicinei Organizat de StiintaAzi.ro

Echipa de la Stiinta Azi organizeaza un concurs pentru atragerea voluntarilor pasionati de stiinta in general. Premiile constau in mp3 playere cu 4 GB de memorie, iar participantii trebuie sa scrie articole cu teme din istoria stiintei, tehnologiei, matematicii sau medicinei.

Portalul Stiinta Azi functioneaza pe baza de volunariat, iar Adrian Buzatu, fondatorul siteului, a reusit sa selecteze o echipa de tineri entuziasti doritori sa mediatizeze informatii stiintifice, oarecum in antiteza cu articolele de pseudostiinta mediatizate de trusturile mari de presa.

Daca doresti sa aprticipi la concurs, gasesti mai multe detalii pe pagina de concurs de pe stiintaazi.ro. Succes!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.