Conferinta Despre Cancerul La San

Al 2-lea eveniment de astazi, Conferinta despre cancerul la san organizata de Societatea Romana De Cancer in colaborare cu Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” la Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga” Cluj-Napoca.

Problemele atinse au fost: semnele si simptomele, factori de risc, stadii, metode de tratament, evolutia post-operator a cancerului la san si explicatiile au fost pe intelesul tuturor (majoritatea participanetilor erau eleve de liceu).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.