Conferinta HPV: Vaccinarea – Lux Sau Necesitate?

Voluntarii proiectului „Pune pret pe sanatatea ta!” din cadrul Organizatiei Studentilor Medicinisti au placerea de a va invita sambata, 13 decembrie 2008, la Conferinta „Vaccinarea – lux sau necesitate?” care va avea loc in sala Europa a Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, incepand cu ora 10:00.

Invitatii, personalitati din viata medicala clujeana, vor prezenta ultimele noutati privind importanta vaccinarii si vaccinarea anti-HPV (Human Papilloma Virus) asociata cu profilaxia cancerului de col uterin.

Conferinta se va desfasura sub forma a doua sesiuni la sfarsitul carora va invitam sa luati parte la un cocktail.

Inscrierile se pot face pe adresa: http://www.osmcluj.ro/conferinta

Ne vedem acolo!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.