Conferinta Pentru Parinti si Profesori + Video

O idee apreciabila: Sa zidim convingeri sanatoase in vietile adolescentilor, asta e tinta conferintei care va fi sustinuta de Josh McDowell. Evenimentul va avea loc in data de 11 Aprilie la Palatul Copiilor (Bucuresti) de la ora 19:00. Intrarea este libera.

Printre temele abordate de Josh McDowell se numara:

– factorii care influenteaza cel mai mult adolescentii astazi
– cum le schimba comportamentul, valorile si convingerile pe care le au
– relativism moral si pericolul care decurge de aici
– cum putem sa pastram relatii apropiate cu copiii nostri
– nevoia de a dezvolta convingeri
– resurse disponibile.

As recomanda conferinta tuturor parintilor/profesorilor care au impresia ca sunt la curent cu toate tendintele/noutatile din viata adolescentilor din ziua de astazi pentru ca de cele mai multe ori ei sunt cei care dau rateuri in educare.

As vrea sa fiu crezut pe cuvant: cand intre adulti (printi/profesori) si copii sunt mai mult de 18-20 de ani diferenta, adultii nu au cum sa fie la curent cu toate noutatile, indiferent de cat de buna e relatia cu copiii… Important e sa se constientizeze lucrul asta si sa fie deschidere catre ascultare, iar cand apar sintagme gen: „pe vremea mea…” e dezastru…

Oricum, si eu as merge la conferinta daca as fi in Bucuresti, chiar daca nu sunt parinte sau profesor, din ce am vazut pe site cred ca sunt lucruri interesante pe care le-ar putea spune Josh McDowell.

Un video cu mesaj:

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul de prezentare: www.josh.ro

1 raspuns

  1. cel mai neinteresant video

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.