Conferinta: Pune Pret pe Sanatatea Ta

Proiectele „Impreuna pentru sanatate” si 3S („Sanatate Sexuala si lupta anti-SIDA”) din cadrul Organizatiei Studentilor Medicinisti din Cluj organizeaza in data de 17 mai 2008 conferinta „Pune pret pe sanatatea ta”, incepand cu ora 12:00 in Sala Festiva a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Calea Manastur nr. 3-5 (vis-a-vis de fabrica de bere Ursus).

Tema conferintei este Virusul Papiloma Uman ca factor de risc in producerea cancerului de col uterin si importanta vaccinarii impotriva acestui virus.

Conferinta va fi condusa de domnul doctor Nicula Florian (Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca ), avandu-i ca invitati speciali pe domnul primar Emil Boc si domnul profesor doctor Constantin Ciuce, rector al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”.

Va asteptam in numar cat mai mare,
Echipa de organizatori

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.