Conferinta Regionala A Medicilor De Familie – 13-15 Mai 2010

Asociatia Medicilor de Familie Cluj cu sprijinul Colegiului Medicilor Cluj organizeaza in perioada 13-15 mai 2010 la Grand Hotel Napoca Prima Editie a „Conferintei Regionale a Medicilor de Familie Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest” cu tema „Medicina de Familie in context social si cultural european”.

Tema Conferintei lanseaza o invitatie generoasa de participare si instruire pentru medici de familie si de colaborare armonioasa cu alte specialitati. Prin mese rotunde, prezentari si comunicari stiintifice dorim sa ne asiguram ca la baza ingrijirii efective si sigure a pacientului, medicii de medicina generala/medicii de familie raspund profesional pentru dezvoltarea si mentinerea indemanarii, a valorilor si echilibrului personal.

Manifestarea se va desfasura pe parcursul a trei zile sub forma de:
– Mese Rotunde
– Simpozioane satelit
– Sesiuni de Comunicari
– Sesiuni Poster

La conferinta vor participa medici de familie din judetul Cluj, si din judetele alaturate, precum si medici de alte specialitati.
Evenimentul este creditat de catre Colegiul Medicilor cu 19 credite de Educatie Medicala Continua.

Va invitam sa participati alaturi de noi Vineri 14 Mai 2010 la ora 08:30 la Deschiderea Conferintei la Grand Hotel Napoca.
La deschiderea conferintei sunt asteptati reprezentanti ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, ai Directiei de Sanatate Publica din Cluj, ai Casei de Asigurari de Sanatate Cluj, reprezentanti ai Primariei, ai Prefecturii precum si ai Consiliului Judetean.

Descarca programul stiintific.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.