Congres Armedis 2009

ARMEDIS (Asociatia Reprezentantilor Medicali din Romania) organizeaza in perioada 8-10 mai 2009, in Bucuresti, primul Congres National al reprezentantilor medicali din Romania. Asociatia a luat nastere in urma cu 2 ani si are ca scop alinierea Romaniei la standardele de pregatire si reglementare a activitatii reprezentantilor medicali din Uniunea Europeana.

Printre participantii la Congres se numara si Vicepresedintele Uniunii Internationale a Asociatiilor Reprezentantilor Medicali si presedintii asociatiilor omoloage din Spania si Germania.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.