Construim Si Noi Un Spital?

Intr-o perioada in care conducatorii tarii hotarasc desfiintarea a sute de spitale, ii obliga invita pe medici sa paraseasca tara, viitorul sanatatii romanilor sta in initiative desfasurate impotriva trendului sustinut de politica.

Acum 2 ani a fost departamentul de cardiochirurgie al spitalului de copii Marie Curie, iar acum te invit sa sustii Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara.

Construim Si Noi Un Spital?

Este nevoie de 1 milion de euro pentru a o aduce la un nivel de eficienta/competenta europeana, iar pana acum s-a reusit acoperirea a peste 400.000 de euro prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit al firmelor (da, firmele pot alege sa nu arunce tot impozitul in gaura neagra a statului…).

Etapa a 2-a a campaniei se bazeaza pe sensibilizarea romanilor in perioada 15 ianuarie-31 martie 2011, perioada in care se pot dona 2 euro prin trimiterea unui SMS la numarul 858.

Rata de succes in tratarea cancerelor de sange la copii si adolescenti se situeaza sub 50% in Romania, fata de peste 80% in UE…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.