3 raspunsuri

  1. e cel mai tareeee….din toate punctele de vedere..frumusete,inteligenta,perspicacitate,serios,punctual,etc….SUPER TAREEE!

  2. Haha. Cu multa placere. Dar e doar meritul Constraboli. Inca ma mai uimeste blogul asta. Stirile care imi atrag atentia cand citesc presa straina sunt aproape sigur postate si aici. Dar nu daar informatia (practic simultana cu cea din presa internationala) mi-a atras atentia. Maniera de multe ori jurnalistica de a titra si de a construi leadul postarilor m-a lasat adesea uimita.

    Sincera sa fiu abia astept sa termine Laurentiu Craciunas facultatea ca sa-l pot cita in articole 🙂

  3. Dr Laurentiu Craciunas

    Credeti-ma ca si eu astept mult ziua aia 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.