ContraBoli.ro Nominalizat la Gala MEDICA

Draga cititoare ,

Probabil pana acum ti-ai dat seama ca in afara facultatii, printre activitatile extrascolare, am 2 proiecte de suflet: blogul ContraBoli.ro pe care tocmai il citesti si Doneaza! Sangele tau poate salva vieti! din cadrul Organizatiei Studentilor Medicinisti din Cluj.

Intamplarea face ca anul acesta, Colegiul Medicilor din Romania sa nominalizeze ambele proiecte in cadrul Galei MEDICA la 2 dintre cele 9 categorii de premii. Evenimentul se adreseaza tuturor actorilor domeniului medical si zonelor conexe acestuia, precum: medici, institutii medicale, companii, ONG-uri, jurnalisti, dar si societatii civile. Gala MEDICA este, in sine, o declaratie de intentie a Colegiului Medicilor din Romania, care doreste ca acest eveniment sa devina un reper al lumii medicale.

Daca doresti sa sprijini cele 2 proiecte, o poti face votandu-le la chestionarele de pe paginile sectiunilor Internet Medical/Blogul Anului (blogul lui Laurentiu Craciunas), respectiv Cea mai activa asociatie studenteasca din universitatile de medicina (Doneaza! Sangele tau poate salva vieti! – Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj).

Multumesc anticipat pentru sustinere!

7 raspunsuri

  1. Felicitari pentru nominalizari!

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Multumesc! 🙂

  3. felicitari,avem nevoie de medici ca tine.sa te ajute dzeu.de dr.cristiana ce sti?n am mai vazut o pe aici.sa ai bafta!

  4. Laurentiu m-ai impresionat o data in plus, daca mai era nevoie, cu nominalizarea la blogul anului.

  5. Felicitari ! Ai cate un vot si de la mine 🙂 !

  6. un vot si din partea mea:D

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.