ContraBoli.ro te invita sa colaborezi

Odata cu extinderea plajei de specializari abordate pe ContraBoli.ro te invitam sa participi la dezvoltarea continutului din domeniul tau de activitate. Momentan exista 3 nivele de implicare:

1. Articole pe blog
Scopul articolelor publicate va fi unul informativ avand ca tinta educarea publicului general. Fiecare articol va fi insotit de numele autorului, poza, specializarea / domeniul de activitate si scurta descriere.

2. Raspuns la intrebarile adresate fiecarui articol
Este o completare a punctului 1. Articolele vor primi diverse intrebari adresate de vizitatori, astfel stabilindu-se un prim contact cu viitorii pacienti. O trasatura de baza a unei relatii medic-pacient sanatoasa este comunicarea eficienta, aceasta fiind aproape imposibila in mediul actual spitalicesc (din diferite motive), iar multi pacienti merg acasa cu un numar mare de intrebari fara raspuns.

3. Raspuns la intrebarile adresate pe forumul medical.
Daca la articolele de pe blog vor exista intrebari punctate, adesea cu raspuns relativ scurt, pe forum vor fi abordate situatii mai complexe, care necesita un schimb de informatii in mai multe replici.

Nota:
Nici una dintre cele 3 activitati (articole, raspuns la articole, raspuns pe forum) nu va avea ca tinta evitarea consultului medical fata in fata si nu vor oferi diagnostice exacte sau tratamente. Vor oferi doar sugestii de abordare a diferitelor situatii si vor orienta vizitatorii in directia serviciului medical de care au nevoie.

Cerinte:
Singurul criteriu esential este pregatirea medicala (sau para-medicala) intr-o unitate de invatamant recunoscuta de Ministerul Sanatatii, in calitate de student sau absolvent. ContraBoli.ro are ca tinta contra-balansarea Presei pseudo-medicale, a informatiilor provenind din surse de o calitate indoielnica, oferind o alternativa viabila, veridica si de calitate pentru informarea publicului larg.

ContraBoli.ro este acreditat de catre Health on the Net (HON) Foundation, un proiect dezvoltat in parteneriat cu Uniunea Europeana, avand ca scop filtrarea informatiei medicale pe internet prin impunerea unor principii de calitate si veridicitate acceptate international. Articolele publicate aici sunt citite de peste 10.000 de vizitatori zilnic.

Fiecare autor va fi prezentat in lista autorilor si va avea o pagina personala pentru descrierea activitatii / intereselor. Cei mai activi 5 autori, in functie de numarul de articole publicate, sunt prezentati pe pagina principala.

Pentru a afla mai multe detalii trimite un email la acristoiu [@] contraboli.ro