Contraceptive Pentru Barbati 98% Eficiente

Ultimele studii au aratat ca o noua forma de pilula pentru barbati are o eficienta de 98%, la fel ca si pilula (anticonceptionale) pentru femei.

Metoda are la baza o substanta chimica zaharoasa care impiedica spermatozoizii sa recunoasca ovulul, deci impiedica fecundatia. Experimentele de pana acum aveau la baza terapii hormonale cu efecte adverse negative asupra organismului.

Cercetarile pentru noua metoda se desfasoara de 18 ani si vor mai trece cativa pana sa se experimenteze pe animale mai mari.

3 raspunsuri

  1. Dar nu ai citit to acolo ca odata ce ai luat aceste anticonceptionale efectul e garantat pentru 5 sau 10 ani, ceea ce pentru mine, sau altii nu cred ca e de dorit. Poate peste 3 ani vreau sa fac un copil? Ce fac ? Exista si antidot la asta !?

    Practic ce face acesta substanta ? Ea blocheaza receptorii ca se afla pe suprafata ovulului si a spermatorzoidului si impiedica reactia care are loc la intrarea unui spermatozoid in ovul. Asta e toata „chestia”.

  2. Ce sa faci? Iei tu anticonceptionale 🙂

  3. Buna! Se gasesc pe piata acest gen de anticonceptionale pentru barbati? Multumesc

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.