Crucea Rosie: Apel Pentru China

Incepand de astazi, 21.05.2008 are loc Campania Nationala APEL PENTRU CHINA. Dupa cum ati vazut la televizor sau in presa scrisa in data de 12.05.2008 s-a produs un cutremur de 7,9 grade pe scara Richter care provocat o tragedie umanitara in sud-vestul Chinei: peste 16.000 de persoane decedate, mai mult de 26.000 de persoane ranite, 30.000 de persoane ingropate sub daramaturi si peste 10.000 de persoane sunt date disparute. Pentru a sustine operatiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie a lansat un Apel International de Urgenta.

Aceasta campanie de starngere de fonduri se va tine in toate judetele tarii. Noi, Filiala Cluj, incepem astazi 21.05.2008 aceasta campanie APEL PENTRU CHINA, campania de informare a populatiei va dura pana in 6 iunie si o vom desfasura in 3 supermarketuri: CORA , METRO si POLUS.

Vom fi prezenti intre orele 17-19 in fiecare zi exclusiv duminica in aceste magazine unde vom imparti populatiei materiale informative privind modalitatile prin care se pot face donatii si brosuri privind pregatirea populatiei in caz de dezastru, vom avea si urne in care se va putea dona.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.