Crucea Rosie: Campania „Daruind Vei Dobandi”

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania filiala Cluj, desfasoara in perioada 5-13 aprilie 2008 Campania „Daruind vei dobandi”, campanie pentru ajutorarea copiilor nevoiasi si a persoanelor in varsta din judetul Cluj.

Campania se desfasoara in Cora, Metro si Kaufland Cluj, Iulius Mall – Auchean, Kaufland Turda, mai multe magazine din Gherla si consta in primirea donatiilor facute de clientii magazinelor, donatii in produse alimentare sau bani.

Beneficiarii acestei campanii vor fi copiii cu situatie materiala precara din judetul Cluj, precum si persoane in varsta care au nevoie de sprijin.

Vom putea ajuta mai multe persoane doar cu ajutorul oamenilor de bine care doresc sa sprijine aceasta Campanie a Crucii Rosii.

„Sarac nu este acela care nu a avut niciodata nimic. Cu adevarat sarac este acela care nu a ajutat niciodata pe nimeni.”

3 raspunsuri

  1. Andreea Cristea

    Antet banal dar necesar:”Buna ziua!Ma numesc Andreea Cristea si sunt voluntar in cadrul organizatiei Crucii Rosii. Imi desfasor activitatea in localitatea Turda la magazinul Kaufland.”
    Continut ce geme de adevar, trebuie doar sa-l asculti: „Citisem acum cateva clipe cautand anumite chestiuni privind Crucea Rosie, faptul ca aceasta organizatie umanitara duce lipsa voluntarilor. E regretabil si intr-o anume masura de inteles.De ce? Voi justifica in randurile urmatoare. Ca voluntar, trebuie sa fii categoric, dar in acelasi timp diplomat, ferm pe pozitie pentru ca oamenii sunt uneori reticenti, taiosi, suprasaturati de atatea solicitari din partea tuturor. Au existat momente cand pur si simplu ne ofeream inima spunand acel discurs care de regula tinde sa acapareze oamenii, in care eram ascultate pret de 5 secunde dupa care ni se spunea scurt:”Taci o data!”.Ramaneam perplexa dar totusi cautam impreuna cu colega mea sa ne amuzam si sa nu ne intristam. Sincer vorbind aceasta experienta e una cuprinzatoare prin faptul ca-ti simti utilitatea explorata,exploatata,ceea ce e un lucru bun pentru ca insfarsit te simti parte a lumii cu tot ce inseamna ea cu adevarat, cu sentimentele si trairile ei. Inveti astfel ce inseamana lumea, ce inseamna sa ajuti(asta o spun din perspectiva mea, mentionand faptul ca am 18 ani). Privind si partea buna, pentru ca exista o parte buna, sunt o multime de oameni dornici sa ajute, sa ridice la nevoie pe cei care nu pot sa o faca singuri. Cel mai interesant este ca, lucru observat de ceva vreme incoace, cei ce nu au mult sunt cei care ofera, impart, daruiesc, crescandu-si astfel bogatia sufletului. Oamenii in general se simt secati de vampirii societatii si de aceea le este putin mai dificil sa se deschida, sa fie buni, sa se increada in ceva.Imi inchid astfel acest discurs spunand ca sunt norocoasa! Sa ne bucuram de statutul de voluntar!Merita!Atat pentru tine ca persoana cat si pentru cei pentru care o faci!”

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.