Cugetare De Noiembrie

jumatate medicIn timp ce lumea isi numara bobocii, ieri dupa examenul de la ofta ma gandeam ca acum sunt jumatate medic, adica un pic mai mult de jumatate, inca 2 ani si cateva examene pentru umplerea paharului…

2 raspunsuri

  1. Sunt lucruri la care m-am gandit si eu cand am fost student ca si tine .Mai putin si o sa devi medic ginecolog.O sa intri in contact cu lumea inalta a medicinei ,cu primii pacienti ,surori medicale.Medicina este frumoasa pentru cine vrea sa profeseze ,sa ajute oamenii la nevoie.
    Viata de student este frumoasa ,dar si grea pentru unii ,cu lipsuri financiare ,materiale ,cu conditii mai putin bune ,dar este interesanta viata de student pe care am trait-o si eu candva.

    Omul cand se naste invata pana moare.
    Mult succes !

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Mersi Dan, succes si tie in tot ce faci!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.