Cum Dovedesti Ca Fumatul Nu Te Face Macho?

Mi-am exprimat deja de multe ori pozitia fata de fumat si in general sustin cam orice campanie care spera sa determine macar o persoana sa renunte la fumat, dar acum sunt intr-o dilema…

Oare carui grup tinta se adreseaza cei de la Helpers cu spoturi de genul asta, chiar tintesc o varsta atat de frageda care sa ia in serios animaiile astea?

Ideea imi place, fumatul chiar nu te face macho…

1 raspuns

  1. Am copilarit cu tatal tau si amindoi am fost fumatori de tineri insa mai tirziu cind am auns la adevarata maturitate am renuntat la acest viciu.Este o aventura a tineretii fumatul,dar daca nu te opresti cind trebuie devii sclavul tigarii.Seamana mult am inpresia cu dependenta de alcool.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.