Cum Poti Folosi O Foarfeca?

Am mai auzit de mingi de ping-pong blocate undeva in gat, tuburi de spray blocate in rect, borcane sparte in fund sau cine stie ce alta anomalie a comportamentului uman, dar e prima data cand vad o foarfeca blocata in esofag.

Cum Poti Folosi O Foarfeca?
Foarfeca blocata in esofag

Un barbat din China a vrut sa foloseasca o foarfeca pentru a-si curata dantura, dar cand unul dintre prieteni a facut o gluma, acesta a inceput sa rada in hohote si a inghitit foarfeca.

Chirurgii au avut nevoie de 30 de minute pentru indepartarea corpului strain, interventie efectuata sub anestezie locala pentru ca anestezia generala ar fi relaxat musculatura, iar foarfeca ar fi inaintat si mai mult.

1 raspuns

  1. Banuiesc ca vroia sa isi tunda mustata cand fara sa vrea ia zburat foarfeca in esofag :)))

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.