Cuplul Care A Supravietuit Cancerului La San

Cazurile in care ambii parteneri ai unui cuplu dobandesc cancer la san sunt atat de rare incat nu exista estimari statistice ale supravietuirii. Tim si Gisela formeaza singurul cuplu din UK in care ambii parteneri au supravietuit cancerului la san.

Cuplul Care A Supravietuit Cancerului La San
Cuplul Care A Supravietuit Cancerului La San (sursa: telegraph.co.uk)

In prima faza a fost diagnosticat sotul. A fost unul dintre cei aproximativ 300 de barbati diagnosticati anual cu cancer la san in UK. A urmat interventia chirurgicala, tumora a fost extirpata in intregime, iar Tim supravietuia cancerului la san.

Dupa ce viata lor a reintrat in normal, la o mamografie de rutina pe care a facut-o Gisela s-a descoperit ca si ea are cancer la san… Avea ambii sani afectati, iar in interventia chirurgicala i s-au extirpat cate o treime din fiecare.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.