Cursurile De consiliere Financiara Destinate Medicilor Organizate De Libra Bank In Parteneriat Cu CMR Beneficiaza De Puncte EMC

In data de 7 aprilie Libra Bank in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania organizeaza prima editie din 2011 a cursului „Consiliere financiara pentru dezvoltarea sectorului medical”. Cursul va beneficia, ca si pana acum, de sprijinul Colegiului Medicilor din Romania, noutatea fiind reprezentata de faptul ca din aceasta editie toti participantii vor primi 4 puncte EMC. Acest lucru vine ca o confirmare a implicarii din ce in ce mai active a bancii in informarea si educarea profesionistilor din domeniul medical, cursul avand deja peste 4 editii la activ.

Temele abordate in cadrul cursului sunt special adaptate nevoilor de informare ale medicilor si vor acoperi urmatoarele zone:

  • Managementul financiar al cabinetelor medicale;
  • Accesul sectorului medical la finantarile europene;
  • Noi provocari in comunicarea online.

Cursul va mai cuprinde si un scurt ghid de discutie referitor la colaborarea medicilor cu bancile in cadrul caruia se va vorbi despre asteptarile si nevoile acestora vis-à-vis de colaborarea cu o banca.

Cursurile initiate de Libra Bank cu sprijinul Colegiului Medicilor din Romania confirma si de aceasta data pozitionarea Libra Bank ca partener financiar al sectorului medical. Editia din 7 aprilie va fi adresata tuturor medicilor, indiferent de specialitate.

Atat Libra Bank cat si Colegiul Medicilor din Romania isi propun sa continue seria cursurilor gratuite de consiliere financiara destinate medicilor si in lunile urmatoare. Pentru a afla mai multe informatii despre perioadele de desfasurare si inscriere puteti accesa site-ul Libra Bank.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.