Daca Ai Incredere Oarba In Religie…

Parintii unei fetite de 15 luni urmeaza sa raspunda penal dupa ce aceasta a murit din cauza unei infectii netratate. Cuplul este adeptul unei religii care sustine vindecarea prin rugaciune, fara ingrijire medicala.

Ava, fetita lor, a murit din cauza pneumoniei si a infectiei sanguine. Ambele ar fi putut fi tratate cu antibiotice daca parintii nu ar fi fost atat de ingusti la minte.

Nu sunt impotriva celor cu credinta puternica, dar nu pot fi de-acord cu extremismul.

6 raspunsuri

  1. Sunt curios daca mai cred si acum…

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Nu stiu cat de mult a afectat credinta lor, dar pe ceilalti sectanti sigur nu i-a afectat pentru ca mai sunt 38 de morminte de copii in cimitirul bisericii: link aici. Cel mai probabil au avut acelasi tip de moarte…

  3. Dr Dorisandra Dumbrava

    well…cazuri din astea sunt cu miile in lumea larga…din pacate cunosc pe cineva care a murit de cancer tocmai pentru k nu a vrut sa se opereze…a incercat tot felul de metode ,desi i s-a explicat d multe ori ce presupune cancerul..:(

  4. Unii fac slujbe, altii se duc la homeopati… mai mergeti fratilor la doctori! :))

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.