De Ce Fac Femeile Sex?

Este o intrebare care mai tot timpul primeste un raspuns scurt si simplu: „pentru a face un copil” sau „din dragoste”. Intr-un nou studiu efectuat de psihologii de la University of Texas s-a ajuns la concluzia ca nu doar barbatii au o plaja larga de motive pentru care fac sex, ci si femeile.

Au fost chestionate peste 1000 de femei, iar printre motivele care le-au determinat sa aiba contacte sexuale s-au numarat: plictiseala („Eram plictisita”), dorinta de aventura („Vroiam s avad cum e inainte sa ma casatoresc”), mila („Imi era mila de el”), rautatea („Vroiam sa ii dau o boala cu transmitere sexuala”), migrenele (50% dintre femei au facut cel putin o data sex pentru a le trece durerea de cap).

Detalii despre studiu se pot citi in cartea cu titlul: Why Women Have Sex: Understanding Sexual Motivations from Adventure to Revenge.

3 raspunsuri

 1. Femeile fac sex din placere daca isi iubesc partenerul.
  Femeile fac sex din placere daca isi doreste sa aiba copii.
  Femeile fac sex din obligatie daca partenerul le-o cere .
  Femeile fac sex din curiozitate cu altul decat partenerul lor cel putin o data in viata .Femeile fac sex cu partenerul si cu inca o a treia persoana care poate fi tot o femeie atunci cand partenerul ei are aceasta fantezie sau cu inca un barbat si cu partenerul ei atunci cand ea are o astfel de fantezie.
  Femeile fac sex cu mai multi parteneri .
  Femeile fac sex cu mai multe partenere.
  Femeile care s-au saturat de sex cu un partener sau nu au partener se masturbeaza singure .
  Femeile nu mai fac sex ci doar viseaza ca fac sex cand se calugaresc.
  Lipsa contactelor sexuale la femei duce la depresii nervoase si migrene.

 2. A da si mai era ceva femeile fac sex cand vor ca sotii sa nu le insele cu alte femei.
  Femeile fac sex cand au de castigat interese materiale .
  Femeile fac sex atunci cand meseria lor este de a presta astfel de servicii pe bani.
  Femeile trebuie sa faca sex pentru propria ei armonie psihica si fizica ,pentru stima de sine si increderea in farmecele proprii .

 3. Rectific ,

  Femeia trebuie sa faca sex pentru propria ei armonie psihica si fizica ,pentru stima de sine si increderea in farmecele proprii .

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.