De Ce Psihiatria E O Specializare De Viitor? + Video

Pentru ca intotdeauna vor exista oameni cu probleme, care au nevoie de consiliere/tratament de specialitate. Filmul de mai jos (~90 de minute) contine scene socante, cel prezentat anterior e pui mic pe langa asta:

2 raspunsuri

  1. Trebuie vazut. Trebuie simtit.

  2. Silvasan Laura

    Urmariti toti acest documentar pentru ca este crudul adevar.Poate asa invatam toti din gresala care este atribuita bietelor animale de catre oameni,asta daca ne putem numii oameni Ele sunt cele mai nevinovate fiinte de pe pamant. Si sa stiti ca intr-o oare care masura toti contribuim la exterminarea animalelor.Intr-un cuvant, secatuim planete de putina viata care o mai are in ea.Este valabil:CE SAMANAM ACEA CULEGEM!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.