Descoperiri Promitatoare Pentru Cancerul Cervical Avansat

Cercetatorii de la Ireland Cancer Center of University Hospitals (UH) Case Medical Center au publicat rezultatele unui studiu care ar putea duce la noi tratamente standard pentru pacientii cu cancer cervical avansat.

Chiar daca este un studiu mic de faza I, care a inclus doar 10 subiecti, rezultatele sunt promitatoare. Pacientele au primit tratament cu Triapine (3-Amino pyridine 2 Carboxaldehyde Thiosemicarbazone) 3 zile pe saptamana pe langa tratamentul standard pentru cancer cervical: cisplatin si radioterapie, iar rezultatele pozitive au fost prezente in procent de 100% in perioada de urmarire de 18 luni.

Studiul a fost publicat in numarul din februarie al jurnalului Clinical Cancer Research si acum urmeaza un trial clinic de faza II.

1 raspuns

  1. de unde se poate lua tratamentul multumesc

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.