Design Nou

Am lipsit o perioada de pe blog, dar a fost motivat, n-am stat degeaba 🙂

Dupa cum se vede, am implementat un design nou. Inca nu e finalizat 100%, e nevoie de cateva modificari, cea mai suparatoare fiind adaugarea de imagini la cele aproape 1000 de articole 🙂 (este timp…)

Pentru design si cod am apelat la serviciile Dizzain.com (blog customization) si in urma colaborarii pot sa ii recomand cu incredere oricui doreste servicii profi de web design.

La inceputul blogului existau aproximativ 25-30 de categorii, dar cu timpul am mai redus din ele in functie de domeniile mele de interes. Acum au ramas 7, majoritatea din sfera obstetricii si ginecologiei (nu cred ca vor mai scadea ca numar vreodata).

Imi cer scuze ca nu am mai raspuns la comentarii, am avut o perioada foarte aglomerata (2 campanii de donare de sange, congresul Medicalis etc etc), dar vreau sa subliniez un aspect foarte important: blogul e o sursa alternativa de informare, nu poate si nu va inlocui niciodata un consult medical de specialitate asa ca va rog sa nu va bazati pe raspunsul pe care il veti primi sau nu, in functie de timp/cunostinte. In stanga jos este numarul universal de urgente, daca este cazul apelati-l cu incredere.

Cateva zile vor mai aparea erori, lipsuri etc, dar sper ca in cel mai scurt timp sa revina totul la normal. Poze la toate articolele voi adauga la vara (cel mai probabil), acum nu am timp – tinta este sa rezolv primele 2 pagini de la fiecare categorie.

Cam atata deocamdata, spor la citit si sper sa va placa si voua noul design, eu sunt foarte incantat 🙂

Later edit: cu Internet Explorer 8 nu se vede cum trebuie, deci recomand Firefox, Chrome, Safari sau Internet Explorer 7.

3 raspunsuri

  1. Nice desing, se potriveste la fix. Spor la implementare, dont forget IE6, a antic dar inca multa lume il foloseste.

  2. E tare frate, chiar îmi place mult design-ul, bravo. Dar scoate contorul ?la ’90s din footer ffs. Ca ?i implementare, eh, eu ?i-l f?ceam s? mearg? si pe IE5 :P, dar în fine, per total, huge step.

  3. intr-adevar fain! s-a meritat efortul. Spor in continuare!
    O zi buna !

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.