Despre Desfiintarea Spitalelor Din Romania

Cand un copil are comportament neadecvat, umbla cu haine murdare, are obiceiuri proaste, fumeaza, lipseste de la scoala etc etc, este normal ca parintii sa-l critice in fata vecinilor, prietenilor etc cu scopul de a-si justifica viitorul omor?

Acum 2 ani medicina din Romania avea un tatic foarte responsabil care considera ca avem prea multe spitale

In perioada actuala medicina de la noi are un alt tatic, chiar si mai responsabil, care povesteste prietenilor cat de prost educati ii sunt copiii… cu scopul de a-si motiva uciderea lor.

Un comunicat emis de Biroul de Presa al Ministerului Sanatatii catre Antena3.ro dezvaluie cateva imagini tulburatoare cu o pacienta „ingrijita” de medicii spitalului Baneasa din Constanta, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral.

Nu stiu cat de adevarat este cazul, dar in scenariul cel mai negativist in care femeia chiar a stat asa in spital, faptul ca se va desfiinta nu va ajuta cu nimic populatia din zona, cel mult vor sta la fel de neingrijiti medical la ei acasa…

Minodora Cliveti, presedintele organizatiei neguvernamentale Menos, apreciaza, intr-un comunicat transmis AGERPRES, ca ‘Romania, stat european, ignora normele europene si duce o politica suicidara in domeniul sanatatii’, etaland ‘o forma crasa de discriminare intre cetatenii tarii’.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.