Diabeticii, Monitorizati Prin Telefonul Mobil

Am citit un articol conform caruia bolnavii de diabet vor putea fi monitorizati cu ajutorul retelelor de telefonie mobila.

Tehnologia implicata se numeste Personal Care Conect, aceasta dand posibilitatea pacientilor de a trimite datele cu ajutorul telefoniei mobile catre o baza de date online.

Personal Care Conect a fost dezvoltata de IBM Zurich Research Laboratory, Elvetia, impreuna cu Tromso Telemedicine Laboratory, Norvegia.

Medicul pacientului va urmari evolutia bolii conectandu-se la baza de date unde sunt trimise datele.

Proiectul este inca in dezvoltare, costurile sunt mari, dar deja este mult asteptat in unele tari din Europa.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.