Dieta Nu Reduce Numarul Celulelor Grase

Un studiu desfasurat la Institutul Karolinska sugereaza ca pierderea in greutate nu reduce numarul de celule grase din organism. Cercetarile au demonstrat ca numarul de celule adipoase (grase) este constant incepand cu adolescenta.

Cand organismul creste in greutate, adipocitele cresc in volum, dar raman in acelasi numar. Asa se explica de ce e greu sa pierzi in greutate si sa ramai la rezultatul favorabil.

1 raspuns

  1. Exista o isterie in ultima vreme legata de cafeaua verde care slabeste. Cred ca m-a atins si pe mine, pentru ca de ceva vreme tot caut pe net pareri despre produse care au in componenta cafea verde.:)

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.