Digestive Endoscopy Cluj 2011

Societatea Romana de Endoscopie Digestiva si Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. „Octavian Fodor” Cluj-Napoca organizeaza in perioada 24 – 26 noiembrie 2011 workshop-ul Digestive Endoscopy.

Se vor aborda teme din disectii endoscopice, litiaza cailor biliare, drenajul colectiilor extradigestive, hemoragii digestive, iar publicul tinta este reprezentat de medici gastroenterologi, medici de medicina interna, medici oncologi, medici chirurgi si asistente medicale.

Workshop-ul va fi creditat de catre Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC. Mai multe detalii pe site-ul oficial: endoscopycluj.ro

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.