Din Nou Despre Copii si Egoism

Scriam mai demult despre cate lucruri ilogice fac unii pentru a avea un copil, indiferent de viitorul pe care il va avea, considerand ca dorinta lor e motivata de egoism…

Acum este randul unei femei din New York. Aceasta s-a luptat din rasputeri sa obtina un ordin judecatoresc pentru a-i permite sa extraga spermatozoizi de la logodnicul ei decedat prin infarct miocardic. Argumentul principal a fost ca aceasta a vorbit cu barbatul despre conceperea unui nou copil tocmai in ziua de dinaintea mortii lui.

Oare ar fi fost de-acord sa mai faca un copil si in ideea in care urma sa moara in ziua urmatoare?

In alta poveste, o mama a obtinut aprobarea judecatorului sa extraga sperma de la fiul ei in varsta de 21 de ani, decedat intr-o lupta in fata unui bar. Argumentul ei a fost ceva de genul: M-ar ajuta sa-mi vindec inima intr-un fel…

Nu spun ca nu, experientele ambelor femei sunt tragice, nu le doresc nimanui, dar de ce sa aduci suferinta si unui copil?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.