Din Obez In Obez Informat

Se stie ca obezitatea este o problema serioasa la americani. De curand au introdus o lege prin care restaurantele sunt obligate sa adauge in meniu numarul de calorii pe care il are fiecare produs. Departamentul de nutritie al New York University a primit suma de 49.000 de dolari pentru a conduce un studiu prin care sa se analizeze efectul pe care il are informarea referitoare la continutul caloric.

Surprinzator sau nu, cand e vorba de ales ceva de mancat, stomacul e mai puternic decat creierul.

Chiar daca jumatate dintre clienti au observat continutul energetic al produselor, 28% afirmand ca au fost influentati cand au ales ce sa manance, cand s-au comparat datele referitoare la valoarea energetica totala medie a unei comenzi inainte si dupa introducerea legii, s-a constatat ca de fapt oamenii au ales sa manance mai multe calorii.

Inainte de introducerea legii o comanda continea in medie 825 de calorii, iar dupa s-a ajuns la o medie de 846 de calorii…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.