Dispozitivul Cevira Pentru Displazia Cervicala Cauzata De HPV

Photocure ASA este o companie farmaceutica norvegiana care dezvolta dispozitive medicale bazate pe tehnologie fotodinamica, directia principala fiind spre pietele dermatologice si oncologice. Cevira este un astfel de dispozitiv creat cu scopul de a vindeca leziunile cervicale cauzate de infectia cu HPV.

Tehnologia fotodinamica folosita de Photocure tinteste foarte selectiv tesutul lezat, evita afectarea tesutului sanatos, diminuand astfel efectele adverse.

Displazia cervicala este identificata prin aplicarea unei creme care se acumuleaza mai mult in celulele anormale. Ulterior, zona este luminata folosindu-se dispozitivul Cevira, distrugand astfel celulele displazice prin activarea substantei captate.

Dispozitivul Cevira Pentru Displazia Cervicala Cauzata De HPV
Tehnologia Photocure

Se pare ca cercetarile pe nisa infectiei cu HPV si tratarea displaziilor cervicale, precursoare ale cancerului de col uterin, sunt intense pentru ca dupa ce anuntam acum cateva zile trialul de faza II pentru vaccinul terapeutic SynCon, FDA (US Food and Drug Administration) aproba un trial de faza II si pentru Cevira.

In cadrul acestuia, eficienta fototerapiei aplicata cu Cevira va fi comparata cu alternativele chirurgicale pentru tratarea displaziei cervicale. Sagentia este partenerul Photocure in crearea dispozitivului Cevira, dar drepturile comerciale sunt detinute doar de Photocure.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.