Doneaza! Sangele Tau Poate Salva Vieti! 7-10 Decembrie 2010 – Aniversare!

Se implinesc 10 ani de la prima campanie de donare de sange organizata sub sigla Organizatiei Studentilor Medicinisti (OSM) din Cluj, iar evenimentul nu putea fi marcat altfel decat printr-o noua campanie de donare de sange si de mediatizare a importantei actului donarii.

Campania se desfasoara in perioada 7-10 13-17 decembrie 2010, la aceeasi locatie bine cunoascuta: Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Cluj, pe Strada Nicolae Balcescu (colt cu Strada Paris). Interval orar: 8:00 – 12:30.

Centrului_Regional_de_Transfuzie_Sanguina_Cluj

In prag de sarbatori ai ocazia sa influentezi pozitiv viata celor care au nevoie de sange, nu ramane indiferent! Vino si doneaza!

Later edit: din motive obiective, care nu tin de OSM, campania s-a amanat pentru perioada 13-17 decembrie 2010.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.