Dupa Egoism Vine Inconstienta

Scriam anul trecut despre cea mai scunda mamica, o femeie de 33 de ani care sufera de osteogeneza imperfecta si are doar 72 cm inaltime. Daca atunci puteam pune in discutie dragostea de mama si suprematia dorintei de a avea un copil sanatos, chiar si dupa ce a nascut unul cu aceeasi boala genetica, acum cand a ramas a 3-a oara insarcinata nu pot sa spun decat ca e inconstienta.

cea mai scunda mama din lume

4 raspunsuri

  1. Corect , dr ce nu face omu sa apara la televizor ( mai ales dupa ce a prins gustul ) 🙁

  2. Oare acest copil cand va creste mare, va fi complexat de faptul ca mamica sufera de acest handicap. Of doamne!

  3. pacat deja mi se face si mie frica….si io am osteogeneza imperfecta….dar nu sunt asa de grav ca alti…nu inteleg de ce sa mai faca alti copii dak vede in ce situatie este

  4. oare dak o sa raman insarcinata copiilul o sa aibbe aceasta boala ca amea???

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.