Eclipsa De Soare De Maine

Maine dimineata va fi eclipsa partiala de soare si nu e indicat sa incerci s-o privesti direct cu ochiul liber pentru ca risti leziuni ireversibile care-ti afecteaza vederea permanent.

Ideal ar fi sa se foloseasca ochelari cu filtru special marcat cu literele CE, ceea ce inseamna ca produsul respecta normele de siguranta impuse de Uniunea Europeana. Cea mai proasta alegere e privitul cu ochiul liber, prin telescop, binoclu sau aparat de fotografiat/filmat, dar nici ochelarii de soare, filmul foto sau sticla afumata nu sunt foarte sigure.

Eclipsa De Soare De Maine

Eclipsa dureaza in jur de 3 ore, se va vedea din toata tara si va avea punctul maxim in jur de ora 10:30 dimineata.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.