Enciclopedia Punctelor Care Vindeca

Enciclopedia Punctelor Care VindecaEnciclopedia Punctelor Care Vindeca (Sanatatea la indemana oricui), asa se numeste o carte pe care am primit-o cadou de ziua mea. Astazi, adica ieri ca e deja trecut de 12, am inceput sa citesc din ea si dupa cum sugereaza titlul, este despre medicina traditionala chineza, mai precis acupunctura/presopunctura.

Am sa o termin de citit in zilele urmatoare si am sa fac un mini review. Printre subiectele care sunt atinse (vad in cuprins): evolutia acupuncturii, tratarea unor afectiuni in functie de organele pe care le afecteaza, oboseala, insomnia, tracul, etc. Mai multe detalii dupa ce o citesc.

Subtitlul (Sanatatea la indemana oricui), suna putin revolutionar, imi si imaginez fiecare om mergand la librarie sa cumpere Enciclopedia Punctelor Care Vindeca, pentru a nu mai avea nevoie de medici. Poate n-o sa mai am nici eu nevoie de facultate dupa ce-o termin 🙂

A fost scrisa de Dr. Roger Dalet, iar versiunea in limba romana a fost tradusa de Anca Sapovici (pentru editura Niculescu).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.