Escrocheria Medicamentelor + Video

Asta dupa ce saptamana trecuta eram incurajat de cineva ca sistemul sanitar romanesc e pe drumul bun…

Citat Eugen Nicolaescu: Medicul este cel care poarta raspunderea tratamentului, nu farmacistul…

Da prin alegerea substantei active nu porti raspunderea tratamentului????!!!!

Asa e cand Ministerul Sanatatii e condus de un economist

Pentru cei mai putin informati:

substanta activa = substanta cu actiune fiziologica sau farmacologica, adica partea din medicament care are implicare directa in producerea efectului. Majoritatea substantelor active sunt continute in mai multe tipuri de medicament, fiecare cu pret diferit in functie de producator.

Dupa noua lege, bolnavul nu mai poate primi de la farmacie medicamentul pe care si-l permite ci doar ce e in prescriptie…

In Statele Unite medicii lucreaza doar cu substante active, adica nu trec nume de medicamente pe prescriptie, urmand ca bolnavul sa cumpere ce isi permite.

1 raspuns

  1. Nu este pe drumul cel bun, daca medicii pleaca si bolavii din ce in ce mai bulversati.Domnul Ministru se crede in Franta sau Anglia?Romanii n-au bani de medicamente facute de firme romanesti…decizia nu mi se pare corecta fata de pacient.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.