Estrogen Pentru Feminizarea Lui Hitler

Odata cu publicarea recenta a numeroase texte din perioada celor 2 razboaie mondiale, un profesor din UK a descoperit ca exista un plan de feminizare a lui Hitler prin administrarea de estrogen.

Conform documentelor, Aliatii infiltrasera spioni in jurul lui Hitler, acestia putand avea acces la mancarea pe care o primea dictatorul. Injectarea alimentelor cu otrava nu era o solutie pentru ca se obisnuia ca altcineva sa guste mancarea inainte pentru testare.

Adaugarea de estrogen avea rolul de a-l feminiza pe Hitler pentru a-i scadea agresivitatea.

Din pacate nu exista certitudini referitoare la efectul estrogenului ingerat (doza necesara, perioada de timp minima, urmarirea efectelor etc etc), eu as fi ales varianta estrogenului injectabil, mult mai eficient 🙂

1 raspuns

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.