Examen la Farmacologie + Video + Poza

Nici nu se compara cu ce-i la mine-n cap acuma…

Dicloroizoprenalina, pronetalol, propranololul, timolol, sotalol, nadolol, metipranolol, levobunolol, alprenolol, carteolol, pindolol, oxprenolol, atenolol, metoprolol, bisoprolol, betaxolol, acebutolol, esmolol, landiolol, flestolol, carvedilol, labetalol, bevantolol, bucindolol, nipradilol, celiprolol, carteolol, bopindolol, betaxolol, nebivolol, tilisolol.

Astea sunt doar cateva exemple de beta blocante, dar pe langa ele mai sunt si alfa blocante, alfa litice, beta litice, simpatoplegice – numai in sistemul adrenergic. Pe langa adrenergic mai este si colinergicul cu inca 10000000000 de denumiri.

Asa arata ochiul meu in pauza pe la 05:15 (am), n-am dormit ca sa pot fi acuzat gratuit ca n-am nici o responsabilitate ca student… macar ai dormit bine azi noapte?

Examen la Farmacologie, sesiune

Am fugit la examen.

3 raspunsuri

 1. aoleoo…nu stiai ca daca nu dormi faci mai praf la exam? somnul e si el bun la ceva. Nu te acuza nimeni daca dormi cateva ore acolo.

 2. Si eu am poimaine examen la farma si-s daramat psihic… asa ceva nu se poate invata…. Noroc ca am partialul 🙂 ATB is groaznice 🙁

 3. Macar ai luat examenul daca nu ai dormit?
  Ca mie unul imi merge faza cu „nesomnul”sa-i zic asa…
  Inainte de multe examene nu am dormit si am luat note destul de bune 😉
  Btw mai bine dormi mergi cu mintea „odihnita”…
  Mult succes in continuare si numai bine 🙂

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.