Examen La Obstetrica Si Ginecologie

Citat din cartea de lucrari practice, cu sfaturi pentru studenti inaintea examenului la ginecologie. Se incepe cu examinarea pacientei (20 de minute), apoi pregatirea expunerii cazului (alte 20 de minute) si la sfarsit interviul cu comisia (20 de minute) unde…

Pentru o expunere completa, timpul de pregatire nu permite mai mult de 2-3 pagini, care pentru a depasi emotivitatea candidatului trebuie numerotate. Timpul de expunere este inregistrat de ceasul comisiei, de aceea, in caz de dubiu al sensului mersului acelor ceasornicului, se poate folosi si ceasul propriu cu indemnul de a fixa limba lui la ora fixa pentru a nu fi nevoit in timpul expunerii sa faci si matematica.

Maine, de la 8:00

7 raspunsuri

 1. Bafta! Si daca vrei sa incepi cu „Onorata comisie…” sa ai grija sa nu te adresezi cu „Onorata instanta… ” cum am patit eu 🙂

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Multumesc!

  Confuzia dintre termeni nu cred ca ar fi asa mare tinand cont de emotiile studentilor pe care le anticipeaza 🙂

 3. :))
  „… studentul va primi un dispozitiv reglat sa administreze mici socuri electrice in momentul in care acesta incepe sa vorbeasca prea repede, prea lent, prea incet sau daca nu incepe deloc.
  Apa si beta-blocante din partea comisiei.”

 4. cat de tare =)))

  multa bafta 🙂

 5. Asteptam verdictul…cum a fost,cu cat mai multe detalii..

 6. Dr Laurentiu Craciunas

  A fost bine 🙂

  Fiind un examen practic nu pot da detalii din cauza confidentialitatii fata de pacienta…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.