Exista Virusul Tuberculozei?

Nu exista. Exista doar bacteria Mycobacterium tuberculosis, cunoscuta si sub numele de bacilul Koch, fiind responsabila de aparitia celor mai multe cazuri de tuberculoza.

Cu dedicatie pentru Agerpres (Italia: Aproape o suta de nou-nascuti au fost infectati cu virusul tuberculozei la spitalul Vaticanului) si evident pentru trupa de soc de la Realitatea TV (Aproape o suta de nou-nascuti au fost infectati cu virusul tuberculozei la spitalul Vaticanului)

Autoritatile sanitare ale regiunii Lazio au comunicat vineri dimineata rezultatul testului efectuat pe 1.000 de bebelusi nascuti in perioada ianuarie – iulie 2011 la spitalul Vaticanului, Policlinico Gemelli din Roma. 96 de nou-nascuti au fost infectati cu virusul tuberculozei de o asistenta medicala bolnava, informeaza agentia de presa ANSA.

3 raspunsuri

  1. Ca o dedicatie si pentru Pagina medicala.ro

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Si muuuulti altii: virusul tuberculozei.

  3. 🙂 e intracelular, nu? 😀

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.