Expozitie Medicala la Bacau

Revista Medica: Medicalexpo se va se va desfasura intre 25 – 28 septembrie 2008, la Muzeul de Istorie Bacau. Expozitia se deschide oficial joi 25 sept., ora 11.00, si se incheie duminica, 28 sept., ora 18.00. Programul de vizitare este zilnic intre orele 10.00 – 18.00.

Expozitia se adreseaza tuturor specialistilor, cadrelor medicale, cetatenilor, precum si tuturor celor interesati de noutatile din domeniu. Evenimentul este organizat de Colegiul Judetean al Medicilor Bacau, Asociatia Medicilor de Familie din Bacau, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau, Autoritatea de Sanatate Publica Bacau si Spitalul de Urgenta Bacau; Spitalul Municipal Moinesti.

Sunt prezente in calitate de expozanti, firme din tara, multe reprezentând companii de profil din strainatate. Firmele expozante isi vor prezenta oferta in urmatoarele domenii: tehnica medicala, aparatura si sisteme de diagnosticare; echipamente, tehnica de laborator; echipamente de protezare; aparatura estetica corporala; materiale pentru dezinfectie si sterilizare; produse farmaceutice si parafarmaceutice; servicii medicale.

Ca eveniment conex, va avea loc Conferinta Regionala a Medicilor de Familie, organizata de Asociatia Medicilor de Familie Bacau si Colegiul Judetean al Medicilor Bacau, care se desfasoara in aceeasi locatie in perioada 25 – 27 septembrie, conform programului anexat. La acest eveniment au confirmat participarea peste 200 de medici din judetele Regiunii 1 NE.

Mai multe detalii pot fi obtinute la tel: 0234.570010, fax. 0234.576011.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.