Feed (RSS) Cu Continut Partial

Din cauza numarului mare (si in continua crestere) de siteuri care copiaza integral (automat si fara permisiune) articolele de pe ContraBoli.ro folosindu-se ca sursa de fluxul RSS am hotarat ca de astazi (pe termen nedeterminat) sa furnizez doar continutul partial al articolelor via RSS.

Articolele vor putea fi citite integral si gratuit in continuare via ContraBoli.ro / Gine.co.

1 raspuns

  1. Laurentiu, iti recomand sa iti instalezi pe site pluginuri ce blocheaza click dreapta in pagina…astfel poti reduce numarul de siteuri ce iti copiaza articolele.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.