Femeile Ating Apogeul Fericirii La 28 De Ani

Cercetatorii au concluzionat ca femeile sunt cel mai confidente si fericite pentru viata lor sentimentala si forma corpului la putin timp inainte de a atinge varsta de 30 de ani. 4000 de femei cu varste cuprinse intre 25 si 65 de ani au fost chestionate in legatura cu 12 domenii din viata lor.

Concluzia generala a fost ca femeile sunt cel mai fericite din punctul de vedere al carierei la varsta de 29 de ani, un an mai tarziu atingand fericirea maxima legat de relatii, chiar daca au parte de cel mai bun sex la varsta de 28 de ani.

Nu se pierde chiar totul dupa 30 de ani, la 33 situatia financiara este in top, iar la 32 familia si casa neutralizeaza orice neajuns in alt domeniu.

Bineinteles, sunt date statistice si nu se vor potrivi tuturor.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.